2012-11-21

År

Ett helt år har gått sen jag startade den 'nya' bloggen. Och inte mer har hänt... Käre värld.

3 kommentarer:

blue_swede sa...

Äh, så här spännande är det att vara i vår ålder... ;)
Jag tror du får zooma ut? Börjat plugga - check. Hittat ett lovande span - check. Har fortfarande viljan att förändra det som går - check. Har humor, observationsförmåga och självinsikt - check. Har en massa andra förmågor som bara inte hittat rätt forum ännu - check.
Var inte så hård med dig själv? Utan att känna dig, jag tror ju att du är en toppenperson! Sen att du, liksom jag, är ganska självkritisk i en värld av ego-monster som är "perfekta" enligt dem själva... ja, det får vi klura ut hur vi hanterar. Med TRAMS & GNÄLL, kanske! Det lärde ju du mig!

Six sa...

Du skriver så fina kommentarer jämt. Tur jag har dig. :) Försökte kommentera en grej på din blogg härom dagen, men det började strula med mailadresser inloggning och bla bla. Du hade skrivit nåt om att det hade blivit en massa trams och gnäll i din blogg, och jag ville bara säga att jag är stolt över att du i så fall plockar upp min fallna mantel! :)

Hoppas du läser det här nu då...

blue_swede sa...

Haha, jag passade den till en tänkt smygläsare, ja... Du har copyright på Tr&Gr!
Känner du för att utmana dina och mina gränser nån gång, maila mig... Vi är troligen komplett olika, men va f-n... hur svårt kan det vara att ha en brevkompis? Man behöver ju inte hålla med varann om allt, eller vara lika i allt? Peace, din gamla gnälltant! Haha...