2012-11-21

Doktor L

På måndag ringer doktor L och frågar hur jag mår. Hon kommer undra om den höjda dosen har gjort nån skillnad. Och jag vet inte. Så tycker jag det ha varit de senaste åren. Jag vet inte om pillereländena funkar... Konstigt men sant. Alltså jag vet inte. Om jag inte provat några piller alls, undrar var jag varit då. Troligen på samma ställe känns det som. Alltså jag mår inte skitdåligt nu, men inte bra heller. Men frågan är ju vad det beror på?  Mår jag bättre än för några år sen? Kanske. Äh. Jag vet inte. Svårt fall, doktorn grät. Och hur bra mår man när man mår 'bra'? Svårt att veta för nån som aldrig mått speciellt bra. Enligt egen utsago. Ja ni ser. En sån röra. Och vad ska jag säga till doktor L?

1 kommentar:

blue_swede sa...

Är det inte så med såna piller. De kapar topparna, och bottnarna, i humöret. Min syrra, när hon fick första gången vid en jättejobbig period i livet, fick höra från läkaren:
"Ja, jo, nä, nu finns det ju ett problem med såna här mediciner... man får väldigt svårt att få orgasm."
Som om det vore det största problemet när man hasat sig iväg för att halvt desperat få hjälp! Tss. OK, inte oväsentligt, men, eh... om man får välja, ätstörning eller orgasm? Hm. Trickigt, liksom? Eller inte!