2013-02-13

Vänta

Käre värld, en sån underlig dag! Vaknar alldeles för tidigt, redan vid 9-snåret, kan inte somna om, men ligger ändå och tvångstrynar i sängen en bra stund. Hade tänkt mig ett motionspass, men känner mig trött och omotiverad och struntar i det. Har flera skoluppgifter att ta tag i, men gör jag det? Icke. Sitter vid datorn och glor och gör absolut ingenting.
En stund trodde jag att jag vill gå på en promenad, men det gick över rätt fort. Dagen rullar på. Jag är rastlös som aldrig förr och ändå tröttast söder om Dalälven.

Slarvar lite med lchf:en också. Inte bra. Vet inte om jag törs väga mig på torsdag. Känner mig själv, motgångar av det slaget, att jag inte gått ner alls i vikt, peppar inte utan tvärtom. Jag slarvar än mer och till slut är jag tillbaks i gamla vanor. Måste skärpa mig. Bara äta sånt som innehåller sisådär 5-10% kolhydrater. Inte hålla på som jag gjort... "Äh, 15% inte så farligt", "Äh, 17% inte så farligt"...

Nä en konstig jäkla dag, som sagt. Vad gäller skoluppgifterna kanske jag inte gör dem bara för att det är ett bra tag till deadline... Kanske behöver lite tidspress för att få tummen ur. Men det låter ju också underligt, har inte varit så förr. Snarare tyckt att det varit gött att lämna in allting på tok för tidigt, ligga ett par steg före.'

Min äckleyrsel har avtagit en smula, men är likväl ständigt på plats. Väntar på att få komma till nån öronmänniska. Då kan jag nog få vänta, skulle jag tro.

4 kommentarer:

blue_swede sa...

Jag är likadan. Behöver känna deadlinen för att få upp fart, oavsett om man ska tentaplugga, skriva en rapport på jobbet, eller köpa den perfekta födelsedagspresenten. Plötsligt kommer kreativiteten tycker jag, eller hm, är det självkritiken som minskar? Vem vet...
Nä hörru, ta tag i ätandet nu, jag tror du är på gång där! Projekt "Våren 2013", kämpa ett tag till nu när du är så påläst! Hejjja!

Six sa...

Påläst? Nja. :)

blue_swede sa...

Nu har jag tryckt F5 på din sida så många gånger att knappen tappar texten... dags att uppdatera! Hur går det för dig? Saknar dig. Projekt kostomläggning, pluggandet, suset i öronen, ... helt enkelt, hur är läget?

Six sa...

Jorå. Jag lever. Men det mesta står och stampar. Inget nytt. Du har inga lägenhetskontakter i sthlm...? ;)