2013-06-28

Immig

Och i natt såg jag på Sex & The City, nåt urgammalt avsnitt. Då går fröken Bradshaw och tar ett glas vin ENSAM. Sitter vid ett bord på en uteservering och har det gött utan sällskap. Funderar på att göra det lite senare idag. Gå ner till favorithaket och ta en immig öl SJÄLV. Mina två enda riktiga polare har ju lämnat landet den här helgen. Själv är bäste dräng. Fast det kanske börjar regna...

3 kommentarer:

blue_swede sa...

Känner igen rastlöshetskänslan, vänta på att tiden går när man inte har något att göra, mossa!!! Äter ju på nerverna och ens trötta hjärna hinner hitta på en kvadriljon teorier och scenarion. Suck!

Vågar/orkar du göra nåt jätteudda? Jag vet inte om jag skulle våga/orka, men jag känner några som gör det... fast de är liiiite mer sociala än jag. Minst sagt. Gå på Språkkafeet på Esperantoplatsen, prata nonsens med okända människor som bara är där för att prata nonsens med okända människor...

Jag gick en språkkurs, konversationskurs egentligen, en av tjejerna berättade för mig att hon tog på sig en "kostym" på kursen och bara testade att vara någon med åsikter, inte nödvändigtvis hennes egna. Lite coolt, även om jag själv ju som sagt troligen inte skulle... våga/orka! (Men lite häftig prova-på-mytoman-roll, tanken kittlar ändå! Får spara det tills jag blir en kufisk ännu äldre tant...)

Äsch, är man inte jättepepp i humöret ska man kanske inte utmana ödet med mysko saker. Hoppas du får tiden att gå på DITT SÄTT, helt enkelt!

blue_swede sa...

PS: Träna, eller göra någon fysisk ansträngning, som tar lite kroppslig energi bara? Så kanske du blir skönt trött och sover gott också.

Six sa...

Tack för tips och råd, kära du.