2012-08-21

VET

Jag känner mig sjuk. Alltså inte sjuk. Fast sjuk. Det är först och främst den klassiska "efter-festival-känslan" som fortfarande, efter en vecka, håller i sig. Allt blir ännu tristare när man kommer hem. Samt det jag nämnde i föregående inlägg. Och sen har vi det här med de nya pillren. Inbillar mig att jag känner mig konstig av dessa. Och sist men inte minst; mina självdestruktiva vanor. Äter skit, rör inte på mig, bryr mig inte. Igår blev det 300 gram chips till middag fast jag VET hur jag mår efteråt... Och givetvis litervis med aspartamsötad läsk fast jag VET hur jag mår av den. Sitter med ett glas nu med. Frukostdrinken. Har inte varit ute, eller inne, och motionerat allra minsta sen i maj eller liknande. Fast jag VET att jag mår bättre av det. Sen jag kom hem från Slovenien för en vecka sen, som sagt, är den längsta sträcka jag släpat mig till Konsum och tillbaka.
Har bantarshakes som jag både vill börja med igen och inte. Mest inte. Fattar inte. Varför gör jag det bara inte? Jag VET att jag blir nöjd om jag lyckas gå ner lite. Om så bara nåt hekto.

Nä, man är en riktigt slö jäkel. Slö och apatisk. Som vanligt. Eller nästan värre än vanligt. Men samtidigt känner jag mig ändå inte riktigt lika mycket under isen som jag brukar.
Ja det här blev ju begripligt.

Hejdå.

4 kommentarer:

blue_swede sa...

Äh. Självinsikt är ju bra som första steg, ta tag i eländet får bli nästa. Motivation är f-n inte lätt att hitta, berätta gärna var när du gör det!
Men vad tror du om att "passa på" vid nån annan fast tidpunkt, typ när utbildningen börjar och det blir en förändring av vardagen?

Anonym sa...

Ut med dig på en promenadjävel imorgon!

Kram från hon i Sthlm som stängt sin blogg.

SixesAndSevens sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Six sa...

Var ute på en liten promenad idag. Hörrö öppna bloggjäveln igen!

Kramelikram