2012-04-02

Glor

Jaha. Sitter hos karln och glor. Ska åka tåg i tre timmar hem till Räkstaden ikväll. Han jobbar. Kommer hem vid 16. Har en timme på mig att duscha och tvätta håret, försöka se lite representabel ut. Kanske hinner jag. Känner mig off. Orkeslös och meningslös. Kankse är det för jag ska hem. Till ensamheten och saknaden. Samtidigt är det skönt att komma hem. Fast brukar gå över efter några timmar.

På lägenhetsbytesfronten intet nytt. Trodde det skulle vara enklare än så här att byta bort en central etta i  Räkstaden. Men inte. Som sagt känner mig seg och eländig. Ute snöar det och är soligt på samma gång. Poänglöst och osammanhängade svammel. Som vanligt. Adjö.

6 kommentarer:

blue_swede sa...

Dagar då man ska resa är det ju fanken helt mongo-meningslöst att få till att göra nåt vettigt. Även om jag ska resa på eftermiddagen, känns hela dan låst och inget vettigt blir gjort, bara väntan? Tss. Nåt man skulle behöva lära sig, ta tillvara stunderna bättre!

Saga sa...

Du får ju fan se till att ge oss lite info om den där snubben nu!

Six sa...

Vilken typ av info önskas?

Saga sa...

Mäh, all! ;)
Hur träffades ni, vilken typ av kille är han, hur lever han, vad gillar du bäst med honom, är han mannen i ditt liv, hur ser han ut, vad gör ni...osv.

blue_swede sa...

Jag tycker det är tråkigt utan dig. Jag hoppas att du har det bra, och att du snart blir bloggsugen igen. Hejdå!

Six sa...

Är tebax! Tillälligt i alla fall. lovar inget :)