2012-02-09

20000

Yrsel!! Inte tagit mina happypills på tre dagar på grund av miss med recept. Så nu sitter jag här och svajar. Urk. Annars kör jag vidare med LCHF så gott det går. Har inte rasat i vikt som många man läser om, till och med stått still förra veckan, men det skyller jag på ölintag. Gått ner lite i alla fall. LCHF är dyrt. Om man nu inte kör ägg och bacon morgon, middag, kväll. Försökte baka bröd idag. Blev sex små knölar. Inte äckliga, men inte heller goda. Och med sviiindyra ingredienser. INTE värt. Har ju varit utan bröd i typ 20 dagar så det är väl bara att fortsätta så.
Har pengaångest som få. Fick 20000 av farsan i julas. Som skulle "sparas för framtiden"... Har 14000 kvar... Och än är det länge till nästa "lön".
Och det verkar helt omöjligt att få tag i lägenhet i Stockholm. Får väl ge upp. Inse att jag blir kvar i fiskarstaden för evigt.

Hejdå.

2 kommentarer:

blue_swede sa...

Vad duktig du är som kämpar på med kostomläggningen, håll ut! Klart imponerande/inspirerande! Jag orkar inte ta tag i maten, men har kommit igång hyfsat bra med motionen. Alltid nåt!

blue_swede sa...

Ha-llååååå?
Puff knuff knök....